ACL-Webdesign

ACL-webdesign maakt een website zoals U die wilt zien, zonder dure fratsen en geen hoge investeringen.
Ik maak voor u als eigenaar van een nieuwe website een presentatie op het internet voor de zo laagst
mogelijke kosten.
Voor particulieren / verenigingen etc. en de zzp'er maak ik deze website GRATIS binnen de directe omgeving van Oosterzee.
Woont u verder weg of wilt u een website voor commerciƫle doeleinde dan kunnen we praten over een onkosten vergoeding.
In principe wordt de website gemaakt met het cms Joomla waarvan inmiddels vele duizenden gebruikers al het nut hebben ingezien. Ook in HTML of PHP kunnen hier dan webpagina's in gebruikt worden.
De "standaard" templates en "extra's" zijn veelal gratis te verkrijgen. Wilt u iets speciaals dan kan dat natuurlijk ook maar dit wordt dan apart aangekocht.
De enige kosten die extern gemaakt moeten worden zijn die voor een hosting provider welke u de gelegenheid biedt om ruimte en data opslag op het internet te gebruiken.
Deze domein kosten varieren per provider.
In principe kan al na een paar uur gezien worden hoe uw website er uit komt te zien en afhankelijk van de informatie welke u wilt presenteren kan dit tot soms enige dagen duren voordat dit ook gereed is.
In het menu zijn enige providers te zien welke via hun eigen website domein ruimte aanbieden..
Ook Tips en Tricks zoals GRATIS templates of extensies zijn via het menu te bekijken.

Wilt u dus een GRATIS website als particulier met een leuke hobby of u wilt als zzp'er iets gaan verkopen en presenteren laat het me even weten dan komen we er ongetwijfeld wel uit.
   
© ACL-webdesign 2014